Du er her: 
torsdag13aug2020

Menigheds- og orienteringsmøde

torsdag13aug2020 kl. 17:00 - 19:00

MENNESKE SØGES!

Eventmager – Talknuser – Næstehjælper – Praktiker – Medieguru – Gammel – Ung – Smart-i-en-fart – Hipster – Hippie – Hoppetrold – Krumbøjet – Strømlinet – Snusfornuftig – Balancedygtig – Vakkelvorn – Ud-over-stepperne – Halvgenial – Gennemsnitssærlig?

 

Uanset hvad dine kompetencer er, hvem du er og hvad du brænder for, så har du som medlem af den danske folkekirke, mulighed for at blive en del af dit lokale menighedsråd.

Du får chancen for at gøre en positiv og synlig indsats for at samle borgerne i netop dit lokalområde om de ting, der er vigtige i det nære miljø.

Som menighedsrådsmedlem kan du stort set arbejde med det, du har lyst og evner til. Om du er skarp til regnskaber, god til at organisere, har mod på at lave spændende arrangementer eller ønsker at arbejde med sociale tiltag, så er mulighederne næsten uendelige.

I 2020 er der valg til menighedsrådene over hele landet – og du kan stille op!

Kom til orienteringsmøde i Hasle Sognehus og hør nærmere om hvad et menighedsråd laver. Her kan du også få et overblik over hele valgforløbet, hvordan og hvornår man stiller op og hvordan et menighedsrådsvalg foregår.