Du er her:

Datoer, konfirmation 2020:

Bededag, fredag den 8. maj: Hasle Skole og Ellekærskolen
Lørdag den 9. maj: Gammelgårdsskolen

Helligåndskirken afholder konfirmation for elever fra Hasle Skole samme dag som Hasle kirke.

Datoer offentliggøres fra 1. april og to år frem.

Indskrivning til konfirmationsforberedelse med konfirmation i 2019:

Skriv, ring eller kom forbi kirkekontoret for at tilmelde den unge til konfirmation. Medbring gerne dåbsattest og et lille billede (skolefoto, pasfoto eller lignende).
Hvis den unge ikke er døbt, medbringes navneattest. Dåb kan finde sted i forbindelse med konfirmandundervisningsforløbet.

Konfirmationsforberedelse 2018/2019:

Opstart i august 2018 i Sognehuset - dato følger. Vi mødes hver torsdag i de sidste to lektioner kl. 14.30 – 16.15. Vi giver besked omkring ændringer ved temadage, flexuger og lignende.

Velkomstgudstjeneste: En søndag i september - dato følger. Konfirmander og forældre er inviteret til gudstjeneste. Efter gudstjenesten er der kirke-cola og kirkekaffe.

Konfirmandweekend: En weekend i september - datoer følger. Vi skal til Sletten ved Ry sammen med konfirmanderne fra Møllevangskirken, Gellerup og Helligåndskirken. Der er afgang fra Hasle kirke fredag kl. 17.00. Forældre er inviteret til gudstjeneste og kirkefrokost på lejren søndag kl. 11.00. Hjemtransport ved forældrene.

Konfirmandforældreaften: En aften i september - dato følger. Konfirmanderne har forberedt deres egen gudstjeneste. Bagefter vil vi fortælle om konfirmationsforberedelsen og kigge frem mod konfirmationsgudstjenesterne.

Konfirmationsforberedelse handler om at blive lidt
klogere på kristendommen og kirken, på sig selv
og på livet. Og så handler det ikke mindst om at
have det hyggeligt og sjovt sammen undervejs,