Børne- og familiemedarbejder

Mit navn er Helene Solhøj Nebel, og jeg er den nye Børne- & Familiemedarbejder i Hasle og Møllevang sogn, og jeg glæder mig rigtig meget til at starte og møde jer allesammen. Jeg er 29 år gammel, og har haft mit afsæt særligt i Danmission og KFUM & KFUK. Jeg har arbejdet med børn og unge de sidste 10 år, og brænder for at understøtte aktiviteter og projekter, hvor børn og unge kan få gode sociale og personlige fundamenter, og skabe grobund for positiv udvikling, succesoplevelser i eget liv, robusthed, nysgerrighed og varige venskaber. Meget af min fritid bruger jeg sammen med venner, veninder og familie, og i Red Barnet Aarhus, hvor jeg hvert år har en flok unge med på sommerlejr.

Kirketjener

Jeg hedder Karin Rasmussen og er den nye kirketjener i Hasle Kirke.

Efter et halvt år som kirketjenervikar er jeg nu fastansat pr. 1. marts, hvilket jeg er super glad for. Jeg glæder mig til at tilbringe nogle dejlige år sammen med mange skønne mennesker. Kollegaer, menighedsråd, frivillige og brugere af kirken.

Jeg bor i et lille hus sammen med Jens i Gl. Åby. Jeg har en søn og to børnebørn på henholdsvis 12 og 5 år: én mælkehvid med langt lyst, glat hår og én latte med hovedet fyldt med sorte krøller.