Kirkeblade

Læs kirkebladet her. Du kan også altid få en papirudgave i kirken. Hvis du ikke automatisk får kirkebladet i din postkasse, så fortæl os om det, så vi kan gøre noget ved det. Det er frivillige, der deler kirkebladet ud, det er vi glade for. Hvis du selv har lyst til at gå en tur med bladene fire gange om året, så hører vi gerne fra dig.

 

 


Tema om dåb! Hvad er dåben? Døre til dåben. Dåbsritualet. Debat. Konfirmation i lyset af dåben.

Julefred, arrangementer, gudstjenester og et kig nærmere på, hvad et menighedsråd egentlig laver!?

I denne særudgave af kirkebladet behandler vi temaet lykke, og præsenterer efterårets række af foredrag, koncerter og gudstjenester.

Læs om sommerfesten og sommercafé, sogneudflugt, minikonfirmander og konfirmander.

Læs om påskens betydning for forskellige mennesker, der alle har tilknytning til Hasle kirke.

I dette kirkeblad sætter vi fokus på Hasle kirke og diakonien. Det handler om hvordan vi er kirke for børn og familier (s. 4), samt om hvordan vi befinder os i det udvidede rum som ligger mellem livet og døden (s. 5).

I dette kirkeblad sætter vi fokus på 2 vigtige ting - begge d. 18. september. Først et møde om den nye helhedsplan for kirkegården, og dernæst valg til det kommende menighedsråd for perioden 2018-2020.

Med dette blad inviteres du til sommerfest, og du kan se mere om konfirmander og konfirmandkunst. Du kan også læse om Folkekirkens Familiestøtte, hvor folkekirken sætter fokus på familiers trivsel.

I dette blad kan du læse om vores nye præst, Morten Skrubbeltrang, og hans forhåbninger som præst i Hasle. Du kan også læse programmet for Det udvidede rum, hvor vi sætter fokus på det særlige rum på tidens kant, som vi træder ind i før, i og efter døden.

 

 

 

Det er ikke i dette blad, du kan læse om vores nye præst - men til gengæld om det nye flygel, vi har fået til Sognehuset. Og om at finde sig selv og om at tale dansk og meget mer

Læs det nye kirkeblad her. Denne gang om nye tiltag som Samtalesalon, Rethink Church og selv en Strikkecafé! Selvfølgelig er der også gode ord fra præsterne; ord af betydning!

Ja, desværre, det er rigtigt nok; sognepræst Carsten Clemmensen rejser fra Hasle. I dette kirkeblad kan du læse hans "afskedsklumme", hvor han bl.a. skriver: "Jeg husker stadig min første gudstjeneste i den lille kirke på bakken, og fra dag ét har jeg elsket det kirkerum. De udhuggede løver i granitten, de lidt umage bænke og det tætte fællesskab, den lille kirke gør muligt..

"Selv om uro og strid har formørket vor tid, har vi håb om en fremtid i lys..." - læs hele den smukke vise, der blev skrevet til indvielsen af Sognehuset i dette kirkeblad...

Denne gang præsenterer vi det nye menighedsråd; Berit skriver om sine tanker om det nye kirkehus, - og to lokale kunstnere fortæller om at plante positive frø i Aarhus V...

Troen på, at ethvert menneske er skabt med en grundlæggende værdi, som aldrig bliver slidt op. At vi er fælles om at møde verden, og at det er muligt at møde hinanden og livet med et åbent sind... Holder det endnu?

Om sammenhængskraft og meget andet godt

Denne gang besvarer sognepræst Carsten Clemmensen det spørgsmål, som har floreret på byens busser i månedsvis: Hvorfor tro på en Gud? Han skriver bl.a.: "Som alle andre kæmper jeg med livet, dets op- og nedture, ud- og hjemture og hvad der ellers er af ture".

Jeg fik først en rigtig sofa i en alder af 33 år. Med "rigtig" mener jeg sådan en sofa, som er lang nok til, at man kan lægge sig i den og slappe af – og blød og rar og indbydende.

Læs bl. a. om en ny læse- og samtalekreds for mænd...