Dåb for alle

Alle, der ønsker det, og som ikke er døbt i forvejen, kan blive døbt, - det er ingen for ung eller for gammel til! Med dåben optages man som medlem i folkekirken.

Hvornår holder man dåb?

Tidspunktet for dåben aftales med kirkekontoret. Dåb sker som udgangspunkt ved gudstjenesten om søndagen. Derudover afholdes der dåbsgudstjenester i Hasle kirke den første lørdag i hver måned.

Faddere

Inden dåben skal dåbsforældrene/du have en samtale med præsten. Præsten ringer og aftaler tid til et møde. Kirkekontoret skal have besked om, hvem der skal være faddere/vidner ved dåben.

Pladser i kirken

Da kirken ikke er større, end den er, er der et maksimum på antallet af dåb og gæster - hør mere herom på kirkekontoret. Til hver dåbsfamilie er der reserveret fire pladser oppe omkring døbefonden.

Vedr. fotografering i kirken:

Der må gerne fotograferes i kirken ved dåben - men kun tages billeder af egne gæster og egen dåbsfamilie - og undgå blitz og lyd. Vi opfordrer til, at fotografering sker fra ens egen plads.

Brug for mere information?

Du kan læse meget mere om dåb her, og du er altid velkommen til at kontakte en præst eller kirkekontoret.