Børne- og familiemedarbejder

Mit navn er Helene Solhøj Nebel, og jeg er den nye Børne- & Familiemedarbejder i Hasle og Møllevang sogn, og jeg glæder mig rigtig meget til at starte og møde jer allesammen. Jeg er 29 år gammel, og har haft mit afsæt særligt i Danmission og KFUM & KFUK. Jeg har arbejdet med børn og unge de sidste 10 år, og brænder for at understøtte aktiviteter og projekter, hvor børn og unge kan få gode sociale og personlige fundamenter, og skabe grobund for positiv udvikling, succesoplevelser i eget liv, robusthed, nysgerrighed og varige venskaber. Meget af min fritid bruger jeg sammen med venner, veninder og familie, og i Red Barnet Aarhus, hvor jeg hvert år har en flok unge med på sommerlejr.

Grafiker

Jeg er ansat i flexjob som grafisk designer, otte timer om ugen. Mit arbejde drejer rundt om udformningen af plakater, bannere, foldere, pjecer - og sidst, men ikke mindst – kirkeblad.

Ved siden af arbejdet i Hasle Kirke,  laver jeg billeder, bl.a. inspireret af naturen og alle de ting i den, som vi sjældent får øje på. Og så læser jeg. Både fag- og skønlitteratur. På ferier ryger der krimier ned, så man skulle tro det var chokoladeskildpadder. Min hemmelige drengedrøm er at eje en Aston Martin fra 1966. Det bliver nok ved drømmen og det er helt ok.