Vi søger en kirketjener pr. 1. juli 2018

Vil du være en del af vores team, så har vi netop en ledig stilling som kirketjener ved Hasle kirke. Stillingen er på 30 timer pr. uge.

Vi ønsker en medarbejder, der har følgende kvalifikationer:

• Kan møde kirkens brugere med åbenhed, tillid og imødekommende
  • Kan planlægge og arbejde selvstændigt
  • Har et godt overblik, ordenssans, ansvarsfølelse og godt humør
  • Kan arbejde med PR og hjælpe til med at opdatere vores hjemmeside
  • Vægter at være en god kollega og har overskud til at møde mange forskellige brugere af Sognehuset og kirken
  • Være fleksibel i dit samarbejde med kirkens øvrige personale og med vores frivillige

Ansættelse sker ved Hasle Sogns Menighedsråd beliggende Viborgvej 158, 8210 Aarhus V. Ansættelsen forventes at være fra 1. juli 2018, men vi tager selvfølgelig hensyn til din evt. planlagte ferie.

Du skal som kirketjener varetage følgende opgaver:

• Deltagelse i gudstjenester på søn- og helligdage samt hverdage
  • Deltagelse i andre kirkelige handlinger og andre arrangementer - også på enkelte aftener
  • Rengøring af kirke og sognehus
  • Diverse indkøb og klargøring til arrangementer
  • Deltage i dagligdagen med at gøre Hasle kirke til et rart sted at komme, hvor mennesker føler sig set og hørt

Hasle Sogn har ca. 7300 indbyggere, hvoraf ca 60% er medlem af folkekirken. Ca. 1/3 af indbyggerne er nydanskere. Personalegruppen består af to præster, to kirketjenere (hvoraf du altså vil blive den ene), en diakon, en organist, en kirkekoordinator, en børne- og familiemedarbejder samt kirkegårdspersonale. Vores smukke kirke er fra 1100-tallet med ca. 100 siddepladser og har en omkringliggende kirkegård. Sognehuset er nyrenoveret, lyst, indbydende og flittigt brugt. Derudover er sognets aktiviteter præget af en række fællesskaber omkring et rigt koncertliv, sogneeftermiddage, besøgstjenesten, kontakt til venskabsmenigheden i Tanzania, Ten Sing mm.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftalen for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Kirkeministeriet og Danmarks Kirketjenerforening og det tilhørende protokollat for kirketjenere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kirketjenere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske fem ugers uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor to år efter ansættelsens start.

Årslønnen aftales indenfor intervallet 249.025 - 321.112 kr. (nutidskroner).

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.856,02 kr. (nutidskroner).

Menighedsrådets forslag til lønniveau er ca. 233.716,62 kr. ved ansættelse på 30 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kirketjenerforening.

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kirketjener Dace Egite, e-mail: kirketjener@haslekirke.dk eller kontaktperson Tina Stefansson, tlf.: 22 62 22 34 efter kl. 16.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Hasle kirke, Viborgvej 158, 8210 Aarhus V eller via e-mail til info@haslekirke.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 30. april 2018.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted 22. maj 2018.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest.