Du er her:

Hasle kirkegård

I 2018 blev der vedtaget en udviklingsplan for Hasle kirkegård. Kirkegården kommer til at undergå en større renovering i flere etaper, og skal efter den oprindeligt vedtagne plan være færdig-renoveret i 2040.

Nedeunder kan du klikke dig ind på hele planen, som det aarhusianske landskabsarkitektfirma Møller&Grønborg har udarbejdet.

I planen konkluderes det bl.a. at "... Hasle kirkegård [generelt bærer] præg af, at der længe har manglet en samlet plan for udviklingen af kirkegården.... Det overordnede indtryk er en kirkegård, der næsten overalt trænger til en kærlig hånd, men samtidig er der dog også flere steder ... der fungerer godt og som rummer et potentiale, der på sigt kan give kirkegården karakter og styrke dens særlige identitet."

Det er netop derfor at skiftende menighedsråd i årene op til 2018 har arbejdet på en samlet helhedsplan, der altså nu ligger klar. Du kan læse planen i sin helhed her.

I 2019 påbegyndte Hasle kirkegård desuden et projekt, der sætter fokus på vild natur i bymiljøet. Fagbladet GRØNT lavede en fin artikel om det i november 2019. Den kan du læse her.