Du er her: 

Livsmod

Selvom vi mister livsmodet, får vi det for det meste igen, og vi oplever, at det ligesom kommer tilbage til os helt af sig selv. Andre gange ved vi lige, hvad der skal til. En is eller en god bog eller en kold øl.

Alligevel er det umådeligt hårdt at miste livsmodet, og det mærkes som et under, når vi har det igen.

Alt det kan ske mange tusind gange i vores liv. Men der vil komme særlige situationer, hvor ingenting bare sker af sig selv. I de tider har vi i særlig grad brug for andre mennesker. Gode kontakter, nogen, der har livsmodet stedfortrædende for os, nogen, der henter os tilbage til glæden over de små ting i hverdagen, og der kan hjælpe os til at se håb for fremtiden.

Måske har vi brug for at fortælle vores liv på en anden måde, end vi er vant til, og måske skal vi endda nyfortælle vores fremtid. Måske har vi brug for at få hjælp til at finde nye venner. Eller til at gøre noget, hvor vi bliver til gavn for andre.

Hvad der er brug for, er meget forskelligt. Og vi, der ønsker at hjælpe mennesker til større livsmod, holder af at finde på. Klik på billederne, for at se om der er noget, der appellerer til dig. 

Du er også altid velkommen til at tage kontakt til vores præster og diakon.

Livsmod er noget, vi alle er kloge eller vise på. For vi skal ikke være særlig
gamle, før vi mærker, hvordan det er at have - og ikke at have livsmod.